Vi söker 

Marknadskommunikatör/koordinatorBeskrivning:

Kungajaktmuseet Älgens Berg är ett besökscentrum beläget i Ekopark Halle-Hunneberg, Vänersborgs kommun. Museet är ett internationellt besöksmål och har museiverksamhet samt naturupplevelser som safaris, guidningar och uthyrning av kanoter och MTB. I verksamhetens utbud finns också konferenser och arrangemang.

Verksamhetens uppdrag innefattar att informera om bergens

natur- och kulturhistoria genom fasta och tillfälliga utställningar samt visningar.

Uppdraget innefattar även att informera om ekoparken som rekreation- och friluftsområde genom aktiviteter och evenemang.

 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt med verksamhetens marknadsaktiviteter samt produktion av kommunikationsmaterial. Du är ansvarig för bolagets webbplats och sociala medier.

Du agerar projektledare i verksamhetens evenemang och aktiviteter under året. Du är också kontaktperson gällande press, reklambyrå och tryckeri. Samt kontaktperson mot samarbetspartners och turistbyrå.

Du är delaktig i både verksamhetsutveckling och produktutveckling.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikationsvetenskap

eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Kunskap och erfarenhet från projektledning av evenemang gärna inom turismnäringen.  Du ska vara en duktig skribent med god förmåga att anpassa budskap utifrån målgrupp, samt inneha kompetens och erfarenhet från produktion av grafiskt material samt layout för tryck/webb.

Goda kunskaper i verktyget Adobe In Design är ett krav.

Utöver detta krävs kompetens inom webbpublicering samt kunskap om sociala medier som marknadsföringskanal. Det viktigt att du är självgående, flexibel, stresstålig och prestigelös. Då organisationen är liten är det viktigt att vara tillgänglig och hjälpa till där det behövs. Goda kunskaper i engelska är ett krav, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Att du delar vårt intresse för natur och kultur är en självklarhet.

Övrigt:

Körkort och tillgång till bil är ett krav

Arbetets omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare


Ansökan:

Ansökan med personligt brev samt cv till helge.kneese@vanersborg.se

Ansök senast: 220515

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

Kontaktperson: Helge Kneese, 070-516 12 43